KAARI PLASMASYTYTTIMET

KAARI Plasmasytyttimet ovat kaasuton, liekitön, tehokas, turvallinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille kaasuja ja muita fossiilisia polttoaineita käyttäville sytyttimille.

Liekki on korvattu patentoidulla teknologialla, joka muodostaa sytyttimen napojen väliin 1100-asteisen plasmakaaren. Koska sytyttimessä ei ole liekkiä, voit käyttää sitä missä asennossa tahansa.

KAARI Plasmasytyttimet saavat käyttöenergiansa sähköstä ja ovat uudelleen ladattavia kuten esimerkiksi matkapuhelimet. Lataaminen tapahtuu helposti mikro USB-johdolla.

KAARI Plasmasytyttimet ovat aidosti säänkestäviä. Ne eivät sammu kovassakaan tuulessa, toimivat heti pakkasella eikä kosteuskaan haittaa menoa. Eränkävijöille suunniteltu Loimu kestää lisäksi myös veteen upottamisen ja on pölytiivis.

Lisätietoa KAARI Plasmasytyttimistä löydät osoitteesta www.kaarilighters.com

Provo Gaming pelilisälaitteet

PROVO™ Gaming on ensimmäinen ja ainoa suomalaista designia oleva, uusi pelaamisen lisälaitesarja, keskittyen PC- ja kilpapeliyleisöön.

PROVO™ Gaming -tuotteet ovat pelaajien suunnittelemia toisille pelaajille. Kotimaisen tuottajan ja kevyen logistiikkarakenteen avulla laadukkaiden tuotteiden kuluttajahinta ei nouse ulkomaisten brändituotteiden tasolle.

Muista valmistajista poiketen PROVO™ Gaming:llä on valmis markkinointikonsepti ydinkohderyhmän tavoittamiseen ja mahdollisuus tehdä omia brändituotteita niitä haluaville joukkueille, tapahtumille taikka verkkovaikuttajille. Näiden kysyntään eivät olemassa olevat brändit tai tuotesarjat tällä hetkellä vastaa.

www.provogaming.fi